Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 黄油
- 4 颗 蘑菇 ,切片
- 90 克 蟹肉棒 ,手撕成丝状
- 25 克 洋葱 ,切丝
- 70 克 稀奶油
- 30 克 味噌 ,赤味噌
- 180 克 水
- 100 克 方便面 ,捏成大块
- 2 根 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2121.5 kJ / 507.5 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 50.1 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1589.8 mg