Wersje kompatybilne
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sos de roșii și busuioc
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ceapă, tăiată sferturi
- 450 g roșii, din conservă
- 1 priză zahăr extrafin
- 1 linguriță sare de mare, fină
Gnocchi
- 1500 g apă
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 800 g gnocchi (timp de gătire 2-3 minute)
- 1 linguriță sare de mare, fină
- 5 frunze de busuioc proaspăt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1701 kJ / 407 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 51.6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 2430 mg
Alternatywne przepisy
Sos de mere
20min
Fleică de porc brezată, în chifle moi (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Chiftele cu sos de ciuperci și vin
35p
Sardine în papiote, cu salată de fasole verde
Brak ocen
Profiterol
2h
Fulgi de ovăz cu compot de corcodușe
Brak ocen
Coadă de bou gătită lent
Brak ocen
Paste cu carne de porc și fasole
Brak ocen
Salată colorată de orez cu ton
40p
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2h
Mini tarte cu fructe și nuci tocate cu topping de bezea
55min
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1óra 15p