
Urządzenia i Akcesoria
風乾蕃茄香料醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 罐
Składniki
-
蒜頭2 粒
-
新鮮百里香 ,只取葉子3 支
-
新鮮迷迭香 ,只取葉子,切碎2 支
-
新鮮奧勒岡 ,只取葉子3 支
-
紅辣椒 (大型) ,去籽,切段1 支
-
乾燥茴香籽1 茶匙
-
匈牙利甜紅椒粉1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
油漬番茄乾 ,瀝乾,保留油100 克
-
油100 克
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
1390 kcal /
5792 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
148 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

百變BBQ
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan