
Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Chips
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
red beets5 oz
-
parsnip5 oz
-
sweet potato5 oz
-
potatoes5 oz
-
ice cold water
-
salt (opcjonalnie) to season
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Green Goddess Salad
10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Fish and Zucchini
35 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Green Power Smoothie Bowl
5 min