Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Chips
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
red beets5 oz
-
parsnip5 oz
-
sweet potato5 oz
-
potatoes5 oz
-
ice cold water
-
salt (opcjonalnie) to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Chai Green Smoothie
5 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Supergreen Granola
1 godz. 10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Green Goddess Salad
10 min
Candied Sweet Potatoes
1 godz. 20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Broccoli Sauté
20 min