Kylling med peberfrugt og ris

Kylling med peberfrugt og ris

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner

Składniki

  • løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
    100 g
  • vegetabilsk olie
    40 g
  • kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben skåret i stykker (2 cm)
    500 g
  • blandede peberfrugter skåret i stykker (2 cm)
    400 g
  • vand plus 1-2 spsk og ekstra til at koge ris
    200 g
  • tomater skåret i stykker
    200 g
  • stærk paprika
    1 tsk
  • sød paprika
    ½ tsk
  • basilikum, tørret
    1 tsk
  • oregano, tørret
    1 tsk
  • havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af ris
    1 tsk
  • sort peber, stødt plus ekstra efter smag
    ¼ tsk
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    1 teske med top hønsebouillon
  • tyrkisk rød peberpasta mild (fx biber salçasi)
    20 g
    20 g tomatpure
  • ris
    250 g
  • vand
  • havsalt
  • majsmel
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 502 kcal / 2101 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie