鳟鱼蔬菜通心粉色拉
TM31 TM5 TM6

鳟鱼蔬菜通心粉色拉

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1000 克 水
  • 200 克 白葡萄酒
  • 100 克 橙汁, 现榨
  • 1 ½ 茶匙 盐
  • 400 克 去皮鳟鱼鱼排
    lub 400 克 去皮鲑鱼鱼排
  • 200 克 冷冻豌豆
  • 240 克 斜管面 (约10分钟烹煮时间)
  • 40 克 特级初榨橄榄油
  • 1 瓣 蒜头
  • 30 克 刺山柑(capers), 冲洗
  • 80 克 去核黑橄榄
  • 350 克 樱桃番茄, 一切二或一切四
  • 1 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)
  • 10 克 柠檬汁 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1497 kJ / 357 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy