Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 200 克 白葡萄酒
- 100 克 橙汁, 现榨
- 1 ½ 茶匙 盐
-
400
克 去皮鳟鱼鱼排
lub 400 克 去皮鲑鱼鱼排 - 200 克 冷冻豌豆
- 240 克 斜管面 (约10分钟烹煮时间)
- 40 克 特级初榨橄榄油
- 1 瓣 蒜头
- 30 克 刺山柑(capers), 冲洗
- 80 克 去核黑橄榄
- 350 克 樱桃番茄, 一切二或一切四
- 1 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)
- 10 克 柠檬汁 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 5.8 g