Schinken-Spinat-Pasta

Schinken-Spinat-Pasta

3.7 400 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    500 g
  • Milch
    400 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Nudeln (Penne)
    400 g
  • Blattspinat, TK portionierbar
    200 g
  • Frischkäse
    200 g
    200 g Schmelzkäse
  • Schinken, gekocht in Scheiben, in Würfeln
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Muskat
    4 Prisen
  • Pfeffer
    ½ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 35 g
Kalorie 2820 kJ / 674 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 4.9 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...