Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 姜
- 20 克 细砂糖
- 60 克 香醋
- 600 克 水 ,蒸煮用
- 4 个 梭子蟹 ,每个约200-300克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 599.8 kJ / 143.5 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 641.1 mg