Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů šalotky
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 2 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- ¾ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 30 gramů portského vína
- 300 gramů plnotučného mléka
- 100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 4 vejce
- 80 gramů třtinového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 843.8 kJ / 201.7 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 217.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Celozrnné croissanty
1j 20 menit
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Brak ocen
Okurkové pickles
Brak ocen
Panellets
11 Std. 20 Min
Sezamové pesto
10 min
Mojo Amarillo
Brak ocen
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Brak ocen
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3u. 5min
Soljanka z DDR
1j 30 menit