Urządzenia i Akcesoria
Ajvar
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1200 g
Składniki
-
patlıcan kemer, uzunlamasına ikiye bölünmüş750 g
-
kapya biber uzunlamasına ikiye bölünmüş ve çekirdeksiz900 g
-
diş sarımsak4 ½
-
soğan ikiye bölünmüş110 g
-
zeytinyağı yağlamak için ekstra zeytinyağı120 g
-
olgun domates dörde bölünmüş300 g
-
tuz2 ¼ tk
-
toz karabiber¾ tk
-
pul biber1 ½ tk
-
limon suyu3 tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
5300.1 mg
Białko
20.8 g
Kalorie
6598.1 kJ /
1577 kcal
Tłuszcz
123 g
Błonnik
45.4 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
119.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Temel Yemek Kitabı
207 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Fermente Kırmızı Soğan
96 godz.
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 min
Siyah Zeytin Ezmesi
50 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 min
Kakaolu Fındık Ezmesi
10 min
Fındıklı Tahin Pekmez
1 godz. 10 min
Sindirim Çayı
35 min
Kahveli Semifreddo
6 godz. 30 min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 min
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30 min
Ayran
5 min