
Urządzenia i Akcesoria
Artiskok-alfredosauce med pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost skåret i stykker115 g
-
vand900 g
-
salt efter smag¾ tsk
-
tørret fettuccine-pasta340 g
-
olivenolie2 tsk
-
løg skåret i stykker110 g
-
fed hvidløg1
-
smør30 g
-
artiskokhjerter, marinerede drænede210 g
-
fløde, cirka 48 %225 g
-
creme fraiche60 g
-
persilleblade, friske hakkede8 kviste
-
basilikumblade friske, hakkede plus ekstra til pynt4 kviste
-
sort peber, stødt efter smag⅛ tsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
820.8 kcal /
3434.1 kJ
Białko
26.7 g
Tłuszcz
47.4 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Sód
1184.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vi elsker forår
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen