Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů lístků bazalky
- 2 stroužky česneku
- 80 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených (olej uchovejte)
- 80 gramů máslo, měkkého, na kousky, plus navíc na vymazání
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 2 ¾ - 3 čajové lžičky soli
- 400 gramů hladké mouky, plus navíc na vysypání
- 200 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 330 gramů vody, vlažné
-
30
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 3 čajové lžičky instantního droždí (viz Tip) - 1 čajová lžička cukru
- 50 gramů oleje, odloženého po scezení rajčat
- Wartości odżywcze
- na 1 kousek
- Kalorie
- 700.2 kJ / 167.3 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 24.2 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 255.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čabajská pomazánka
15 Min
Křupavé parmazánové tyčinky
35min
Skořicoví minišneci na špejli
1 Std. 30 Min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Pivní bulky s čedarem
3h 15 min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Podmáslový chléb
4h 35min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2小时 10 分钟
Sýrové polštářky
2 Std.
Skládaný bylinkový chléb
1h 20min