Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 水
- 30 克 料酒
- 200 克 虾仁
- 150 克 带子 ,一切二
- 冷水 ,提前准备凉白开
- 20 克 柠檬汁
- 130 克 日式蛋黄酱
- 3 - 5 克 塔巴斯科辣椒酱 ,依个人口味调整
- 1 颗 牛油果 ,去皮去核,切2×2厘米块,约120克
- 1 颗 苹果 ,去皮去核,切2×2厘米块,约150克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2098.3 kJ / 502 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 394.9 mg