Pan francés lagunero TM6 (Torreón)

Pan francés lagunero TM6 (Torreón)

4.3 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porciones

Składniki

  • 350 g de agua
  • 80 g de azúcar
  • 6 g de levadura seca
  • 500 - 550 g de harina de fuerza (ver tip)
  • 25 g de manteca vegetal
  • 5 g de sal
  • 500 g de agua para fermentar
  • 500 g de agua para limpiar
  • harina de trigo para espolvorear
  • 2 cdas de mantequilla derretida para barnizar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 6.7 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 1346.2 kJ / 321.8 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...