Urządzenia i Akcesoria
Kålstuing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
hodekål ca et halvt kålhode, delt i 3 cm størrelse, uten rot500 g
-
vann600 g
-
helmelk400 g
-
maisstivelse20 g
-
pepper, malt½ ts
-
smør1 ss
-
muskatnøtt, malt½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
363 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
578.3 kJ /
138.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Brak ocen
Irsk potetmos
Brak ocen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Stuet sopp
45 min
Persilleolje
25 min
Rørte tyttebær
5 min