Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 克 咸肉 ,切丁焯水沥干
- 75 克 广式香肠 ,切丁
- 20 克 猪油
- 1 片 姜 ,切丝
- 50 克 新鲜豌豆仁
- 250 克 米 ,洗净沥干
- 20 克 黑松露酱
- 290 克 水
- 1 颗 新鲜黑松露 ,切薄片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3732.5 kJ / 893 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 105.7 g
- Tłuszcz
- 41.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 712.4 mg