Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 - 100 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), na kousky
- 120 gramů ovesných vloček
- 150 gramů zralých banánů, na kousky
- 1 vejce
- ½ čajové lžičky jedlé sody
- 1 čajová lžička vanilkového cukru (opcjonalnie)
- 30 gramů másla, změklého
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 151.4 kJ / 36.2 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
ANZAC Sušenky
30 min
Klasický flapjack
55min
Batátové muffiny s vlašskými ořechy
1h
Müsli tyčinky pro sportovní slečinky
1h
Sušenky s pomerančovo-ořechovou náplní
1 Std. 20 Min
Mandlovo-čokoládové pusinky
50min
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10min
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1h 25min
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45 min
Banana bread
1h
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1h 10min
Jednoduchá granola
25min