Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 干燥白色鹰嘴豆
- 适量 水 ,浸泡用
- 900 克 水
- 20 克 鸡汤冻 ,浓汤宝
- 150 克 米 ,淘洗干净并沥干
- 150 克 芋艿 ,去皮,切小块
- 1 根 葱
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1542.5 kJ / 369 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 78.5 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 6.9 mg