南瓜炖饭
TM6 TM5

南瓜炖饭

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 120 克 帕玛森乳酪, 去除硬皮,切块,3厘米
  • 400 克 南瓜肉, 切块
  • 100 克 水
  • 2 茶匙 盐
  • 20 克 特级初榨橄榄油
  • 400 克 意大利烩饭专用米
  • 700 克 蔬菜高汤 (参考贴士)
  • 60 克 牛油, 室温,切小块
  • 1 茶匙 现磨黑胡椒粉
  • 1 粒 新鲜黑松露, 切片

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1481 kJ / 354 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
43.9 g
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy