Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 熟芒果 ,去皮切小块,多准备些装饰用
- 20 克 柠檬汁
- 1 小撮 盐
- 10 克 黄芥末
- 20 克 橄榄油
- 1200 克 水
- 1 茶匙 盐
- 200 克 黑米
- 300 克 去皮鲑鱼鱼排 ,约150克一块,共两块
- 1 小撮 胡椒粉 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1794 kJ / 428.8 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 494.3 mg