Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
75
g cennet hurması, kabukları
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) veya kabukları soyulmuş
yumuşak başka meyveler
(örn. şeftali, kayısı, çilek.) - 50 - 60 g labne, ev yapımı
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Brak ocen
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Sebzeli Etli Püre
35 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Donmuş Meyve Püresi - 1
Brak ocen
Yulaflı Meyve Püresi
20 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min