Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
75
g cennet hurması, kabukları
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) veya kabukları soyulmuş
yumuşak başka meyveler
(örn. şeftali, kayısı, çilek.) - 50 - 60 g labne, ev yapımı
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Patates ve Havuç Püresi
45 dk
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Sebzeli Etli Püre
35min
Küpler Halinde Havuç Püresi
Brak ocen
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Yulaflı Meyve Püresi
20 dk
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 dk
Tahıllı Meyve Lapası
10 min