Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g uien, in stukken
- 50 g knolselder, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 1 verse rode chili, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g olijfolie
- 1 verse octopus (± 700-800 g)
- 850 g water
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 300 g vastkokende aardappelen, in vieren gesneden
- 1 el olijfolie
- zeezoutvlokken, om te bestrooien
- pikante paprikapoeder, om te bestrooien
- 2 lente-uien, in plakjes
- 1 citroen, in partjes
- stokbrood, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1950 kJ / 466.1 kcal
- Białko
- 53.3 g
- Węglowodany
- 28.6 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1401.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Rucola taart
Brak ocen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Brak ocen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Spookachtige pizza
Brak ocen
Pavlova-toren met gemengde bessen
Brak ocen
Margarita van komkommer en chilipeper
Brak ocen
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min