Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 瓣 蒜头
- 100 克 洋葱 ,切块(每块2-3厘米)
- 50 克 红甜椒 ,切块(每块2-3厘米)
- 50 克 青椒 ,切块(每块2-3厘米)
- 50 克 橄榄油
- 100 克 蘑菇 ,一切四
- 100 克 西葫芦 ,切块(每块1厘米)
- 100 克 四季豆,冷冻 ,切块
- 200 克 短粳米
- 1 块 蔬菜高汤块
- 1 汤匙 红椒粉
- 1 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 食用色素 (opcjonalnie)
- 650 克 水
- 200 - 400 克 罐装白色鹰嘴豆 ,冲洗后沥干水分
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 811.5 mg