
Urządzenia i Akcesoria
惜食蔬菜高湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 罐
Składniki
-
綜合蔬菜 或蔬菜剩料(例如紅蘿蔔皮、芹菜梗等切下剩餘的料),切塊400 克
-
洋蔥 ,帶皮,切兩半1 顆
-
新鮮綜合菇類50 克
-
蒜頭 ,帶皮2 粒
-
乾燥月桂葉2 片
-
全香子4 粒
-
整粒黑胡椒10 粒
-
新鮮百里香2 枝
-
新鮮迷迭香2 枝
-
水1500 克
-
鹽2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
93.7 kcal /
391.7 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
1634.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

綠色蔬食
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan