Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
克 帕尔玛火腿 ,切薄片(每片约1毫米)
lub 300 克 火腿 ,切薄片(每片约1毫米) - 200 克 帕玛森奶酪 ,切块
- 200 克 马苏里拉乳酪 ,切块
- 150 克 洋葱 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 橄榄油
- 200 克 培根丁 ,约5毫米
- 20 克 番茄泥
- 400 克 罐装番茄碎
- 500 克 水
- 1 茶匙 红椒粉
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 350 克 意大利面条 ,宽的
- 2 颗 蛋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2264.2 kJ / 541.2 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 1644.2 mg