Urządzenia i Akcesoria
鸡肉色拉酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 罐
Składniki
-
麻油60 克
-
油110 克
-
蒜头1 瓣
-
姜 去皮2 ½ 厘米
-
米醋90 克
-
泰式辣酱1 茶匙
-
蜂蜜60 克
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
1293.6 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
7190 kJ /
1718.5 kcal
Tłuszcz
170.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味酱料在家做
15 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
素食烤甜椒腰果酱
Brak ocen
菲达奶油酱
Brak ocen
墨西哥莎莎
Brak ocen
酸奶黄瓜酱
Brak ocen
牛油果酱
Brak ocen
香蒜鹰嘴豆泥
15 min
杏仁菠萝鲜奶酪
10 godz. 15 min
肉臊
35 min
黑胡椒酱
15 min
披萨酱
40 min
香菇肉酱
30 min
牛肉辣酱
40 min