Urządzenia i Akcesoria
Fondant
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1 portion
Składniki
-
flormelis plus ekstra til at drysse med300 g
-
æggehvide20 - 25 g
-
glukosesirup (15 g)1 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
5502 kJ /
1315 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
327 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bagte fristelser
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen