Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 600 g Hackfleisch gemischt, grob zerzupft
- 30 g Paniermehl und etwas mehr zum Wenden
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Senf
- Öl zum Frittieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 994 kJ / 238 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 422 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Holländische Käse-Eier
40 min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min
Hackbraten mit Ei
1 godz. 20 min
Proteinchips aus Harzer-Käse mit Chili-Dip
1h
Tomaten-BBQ-Hollandaise
15 Min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1 Std. 50 Min
Sloppy-Joe-Hot-Dog
45 min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 godz. 10 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 godz. 20 min