Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
油皮和油芯制作
- 270 克 面粉
- 135 克 黄金糖浆
- 65 克 葵花籽油
- 25 克 麻油
- 1 克 小苏打 (约¼茶匙)
馅心
- 90 克 面粉
- 50 克 花生仁 ,熟的
- 50 克 核桃仁 ,熟的
- 50 克 南瓜籽仁 ,熟的
- 10 克 黑芝麻 ,熟的
- 10 克 白芝麻 ,熟的
- 20 克 蔓越莓干
- 20 克 葡萄干
- 60 克 玫瑰花酱
- 20 克 麻油
- 40 克 葵花籽油
- 50 克 细砂糖
- 20 克 糖桂花
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 1583.2 kJ / 378.8 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 32.3 mg