Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g fındık turp
- 1 taze soğan, parçalar halinde (yaklaşık 4 cm)
- 2 - 4 sap maydanoz yaprağı
- 3 - 4 sap dereotu yaprağı
- 500 g quark
- 100 g domates, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 20 g süt
- 2 - 3 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 140 kJ / 33 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Detoks İçeceği (şekersiz)
10min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Brak ocen
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Portakallı Pancarlı Smoothie
15 min
Turplu krem peynir
10min
Sebze Suyu
40 min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 min
Biberli Elmalı Ezme
25 min
Avokadolu Mayonez
15 min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 min
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10min