Sítrónu- og engifer Prosecco

Sítrónu- og engifer Prosecco

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 glös

Składniki

Sítrónu- og engifersíróp
  • Sichuanpipar (sjá ráð)
    1 tsk
  • hrásykur
    100 g
  • engiferrót
    20 g
  • sítrónusafi (u.þ.b. 2 sítrónur)
    80 g
Prosecco kokteill
  • Prosecco (freyðivín) (750 ml)
    1 flaska
  • sítrónubörkur skorinn í þunnar ræmur, til skreytinga (má sleppa)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 glas

Białko 0.4 g
Kalorie 676.6 kJ / 161.1 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie