Urządzenia i Akcesoria
Nusseis mit Lavendel-Zitrus-Crumble
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz.
10 Portionen
Składniki
Nussdrink und Nussmus
-
Nüsse, ganz, gemischt250 g
-
Wasser1500 g
-
Zitronensaft5 - 10 Spritzer
-
grobes Salz1 Prise
-
Honig40 g
Lavendel-Zitrus-Crumble
-
Brot, trocken in Stücken150 g
-
Olivenöl20 g
-
Honig20 g
-
Lavendel getrocknet1 TL
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
-
Orange, unbehandelt Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst1
Eiscreme
-
Kokosmilch250 g
-
Eier4
-
Guarkernmehl (siehe Tipp)1 TL
-
Honig150 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
121 mg
Białko
9 g
Kalorie
1628 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eat Green. Feel Good.
71 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mandelkuchen
Brak ocen
Blüten-Küchlein
1 godz. 10 min
Rosa Schokoladen-Kokos-Choux (Windbeutel)
3 godz. 15 min
Marzipan-Rohmasse
1 godz. 10 min
Weißes Stracciatella-Eis mit Früchten und Minzpesto
12 godz.
Low Fat Skyr-Himbeer-Eis
14 godz.
Mangoeis
5 min
Nusskuchen
1 godz. 45 min
Vegane Austernpilzsuppe
40 min
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1 godz.
Fruchteis Tutti-Frutti
10 min
Drömmar
50 min