Urządzenia i Akcesoria
Cæsarsalat med laks og radiser
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner
Składniki
-
parmesanost skåret i mindre stykker10 g
-
fed hvidløg1
-
ansjosfilet i olie2
-
vindruekerneolie40 g
-
mayonnaise20 g
-
citronsaft40 g
-
dijonsennep1 teske
-
vand500 g
-
fersk laksefilet, uden skind (ca. 320 g)4
-
sort peber, stødt4 knivspids
-
salatblade500 g
-
radiser100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
207 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1319 kJ /
315.3 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen