Urządzenia i Akcesoria
Pavlova med blandede bær
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 portioner
Składniki
Hindbærcoulis
-
hindbær frisk eller frosne200 g
-
sukker, hvid100 g
-
citronsaft20 g
Pavlova
-
sukker330 g
-
æggehvide (ca. 8 æggehvider), stuetemperatur250 g
-
cream of tartar vinstensyre1 knivspids
-
hvid eddike1 tsk
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
majsmel40 g
Hindbærflødeskum
-
fløde, 35 %600 g
-
hindbær frisk eller frosne, optøede og godt drænede20 g
-
friske bær, blandede til pynt500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
1451 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
50 års jubilæum
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookies med chokoladestykker
50 min
Brownies
50 min
Lagkagebund
1 godz. 50 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen