Urządzenia i Akcesoria
Selai cokelat kacang hazel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 jar
Składniki
-
kacang hazel60 g
-
gula60 g
-
gula vanila, homemade (lihat tips)1 sdt
-
bubuk kakao10 - 20 g
-
susu90 g
-
cokelat susu (milk chocolate), potong kecil-kecil170 g
-
60 g minyak bunga matahariminyak kacang (opcjonalnie)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
32 g
Kalorie
9214 kJ /
2201 kcal
Tłuszcz
158 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
167 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Selai Kacang Mete Cokelat
10 min
Selai Jeruk
5 godz. 30 min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
Brak ocen
Caramel Éclairs
Brak ocen
Dadih Beri
15 min
Dadih Lemon (TM6 - 1300 g)
Brak ocen
Dadih Lemon (TM6 - 600 g)
Brak ocen
Krim Inggris (Saus Vanilla)
Brak ocen
Krim Pastry
Brak ocen
Selai Apel
1 godz. 30 min
Sirop Aroma Mawar
Brak ocen
Yu Sang
1 godz.