Urządzenia i Akcesoria
No-waste grøntsagsbouillon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1 portion
Składniki
-
blandede grøntsager rester (f.eks. tomat- og løgskind, gulerodsskræller, courgette- og auberginestængler, kålblade, selleriblade, urtestængler, fx basilikum, salvie, persille), vasket, skåret i mindre stykker700 g
-
fed hvidløg1
-
vand50 g
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
salt, grov40 g
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
16062 mg
Białko
9 g
Kalorie
1995 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
18.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensommerretter
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen