![生姜酱油辣椒酱 生姜酱油辣椒酱](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82f87487-fd4e-4538-a607-304ba8a712d3/Derivates/6445b437-eaf0-4772-9b50-26df3e83336e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 姜 ,去皮,切片(每片2毫米)
- 2 瓣 蒜头
- ½ - 1 根 新鲜红辣椒 ,切块,调味用,依个人口味调整
- 30 克 麻油
- 30 克 酱油
- 20 克 白葡萄酒醋
- 5 克 鱼露
- Wartości odżywcze
- na 1 瓶
- Kalorie
- 1374 kJ / 328.4 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 2047.8 mg