Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 黑米 ,干燥的
- 70 克 糯米 ,干燥的
- 4 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 50 克 细砂糖
- 30 克 牛奶
- 20 克 油
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 4594 kJ / 1099 kcal
- Białko
- 37.3 g
- Węglowodany
- 147.6 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 279.2 mg