火龍血

火龍血

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
7 杯

Składniki

  • 火龍果 (紅肉),去皮切塊(約3公分)
    400 克
  • 200 克
  • 梅粉
    ½ 茶匙
  • 乾薑粉
    1 小撮
  • 肉桂粉
    1 小撮
  • 新鮮檸檬汁
    1 - 2 滴
  • 紅葡萄汁
    500 克
  • 蘭姆酒 (opcjonalnie)
    80 克
  • 蜂蜜
    30 - 50 克

Wartości odżywcze na 1 杯

Kalorie 127.1 kcal / 531.3 kJ
Białko 0.7 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 5.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...