
Urządzenia i Akcesoria
火龍血
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
7 杯
Składniki
-
火龍果 (紅肉),去皮切塊(約3公分)400 克
-
水200 克
-
梅粉½ 茶匙
-
乾薑粉1 小撮
-
肉桂粉1 小撮
-
新鮮檸檬汁1 - 2 滴
-
紅葡萄汁500 克
-
蘭姆酒 (opcjonalnie)80 克
-
蜂蜜30 - 50 克
Wartości odżywcze na 1 杯
Kalorie
127.1 kcal /
531.3 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
5.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一起搗蛋趣
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan