![Pizza Tonno e cipolla Pizza Tonno e cipolla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31e9601e-fd7f-487c-9da0-2b9b9120dba1/Derivates/bb9a0e97-ae12-4a31-aba3-5bde7c50ab84.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 450 g Mehl
- 250 g Wasser
- 5 g frische Hefe
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Tomaten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- 1 EL Balsamico, dunkel
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 1 rote Zwiebel, in Ringen
- 250 g geriebener Käse
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3267 kJ / 781 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 98 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1827 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
30min
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 45 min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 godz. 10 min
Räucherlachs-Pizza
1h
Surf & Turf Pizza mit Rucolacreme
1 Std. 40 Min
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50min
Schnelle Thunfisch-Pizza
1h
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Fladenbrot
2 godz.
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2 godz. 15 min
Blitz-Pizza
40min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min