Urządzenia i Akcesoria
Pavlova med bær
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 porsjoner
Składniki
Bringebærsaus
-
bringebær ferske eller frosne200 g
-
finkornet sukker100 g
-
sitronsaft20 g
Pavlova
-
sukker330 g
-
eggehviter ca 8 eggehviter, romtempererte250 g
-
kremotartari (vinstein)1 klype
-
hvit eddik1 ts
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
maisstivelse2 ss
Bringebærkrem
-
kremfløte, 35 % fett600 g
-
bringebær ferske20 g
-
bær, blandet, ferske til pynt250 g
-
bær, blandet, ferske til pynt250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
90.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
1451 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Değerlendirme yok
Vegansk kokosnøttkake
Değerlendirme yok
Schiacciata (dessertpizza)
Değerlendirme yok
Scones med frukt
30 dk
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Değerlendirme yok
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Değerlendirme yok
Appelsinkake med krydret sirup
Değerlendirme yok
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Değerlendirme yok
Sukkerfritt bananbrød
1sa 15 dk
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Değerlendirme yok
Søtpotet Donuts
Değerlendirme yok
Gulrot- og eplekake
1sa 30 dk