Oignons rouges fermentés

Oignons rouges fermentés

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 La recette complète

Składniki

  • 500 g d'oignons rouges en fines tranches (± 1 mm)
  • 10 g de sel de mer
    10 g de sel d'himalaya
  • 250 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Sód 1.2 mg
Białko 6 g
Kalorie 836 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...