Oignons rouges fermentés

Oignons rouges fermentés

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 La recette complète

Składniki

  • d'oignons rouges en fines tranches (± 1 mm)
    500 g
  • de sel de mer
    10 g
    10 g de sel d'himalaya
  • d'eau
    250 g
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 200 kcal / 836 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 1.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...