Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'oignons rouges, en fines tranches (± 1 mm)
-
10
g de sel de mer
lub 10 g de sel d'himalaya - 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz et porc aux cinq épices
50 Min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Pain au potiron
1 Std. 45 Min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Brak ocen
Œufs de couleur orange
Brak ocen
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Brak ocen
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Crème glacée à la mangue
2 Std. 20 Min
Daiquiri fraise glacé
10 Min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 Min