Oignons rouges fermentés
TM6

Oignons rouges fermentés

(Brak ocen)

Składniki

  • 500 g d'oignons rouges, en fines tranches (± 1 mm)
  • 10 g de sel de mer
    lub 10 g de sel d'himalaya
  • 250 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Wartości odżywcze
na 1 La recette complète
Kalorie
836 kJ / 200 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
9 g
Sód
1.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy