Urządzenia i Akcesoria
Quince Tart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
3448 kJ /
824 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Apple Tart
1 godz.
Asparagus cream soup
30 min
Blueberry Peach Jam (No Added Sugar)
20 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.
Apple and Kiwi Jam
40 min
Khachapuri
1 godz. 30 min
Raw Beetroot Soup
5 min