Pavlova de framboesa

4.5 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 doses

Składniki

Coulis
  • framboesas frescas ou congeladas
    200 g
  • açúcar
    100 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    20 g
Pavlova
  • açúcar
    330 g
  • clara de ovo (8 unid. aprox.), à temperatura ambiente
    250 g
  • cremor tártaro
    1 pitada de
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
  • vinagre branco
    1 c. chá de
  • amido de milho
    40 g
Creme de framboesa
  • natas c/ 35% de gordura
    600 g
  • framboesas frescas ou descongeladas
    20 g
  • frutos vermelhos
    500 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 345 kcal / 1451 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Sód 90.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...