Urządzenia i Akcesoria
Pečené bramborové příšerky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
46 kusů
Składniki
-
50 gramů ementálu
-
1000 gramů brambor, moučných oloupaných, na plátky (0,5 cm)
-
350 gramů mléka
-
2 čajové lžičky soli
-
30 gramů másla změklého
-
1 - 2 špetky mletého muškátového oříšku (opcjonalnie)
-
3 vejce
-
2 žloutky
-
60 gramů směsi semínek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
83.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
184 kJ /
44 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dětské recepty
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Lososové burgery
30 min
Černobílé sušenky
2 godz.
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30 min
Španělská bramborová omeleta
40 min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20 min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1 godz. 30 min
Perníkový knedlík se švestkovou omáčkou
55 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 min
Koláč s olivami a bylinkami
1 godz. 30 min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 godz. 30 min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1 godz.