Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 黄油, 放在室温软化
- 160 克 糖粉, 多备一些装饰用
- 3 颗 蛋, 打散成蛋液
- 200 克 低筋面粉
- 1 茶匙 泡打粉
- 60 克 综合果干 (如:葡萄干、蔓越莓干、芒果干)
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.4 g