Urządzenia i Akcesoria
Pa de Sant Jordi
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 raciones
Składniki
-
100 g queso cheddar en trozos
-
250 g de leche
-
50 g de mantequilla en trozos pequeños
-
50 g de azúcar
-
15 de levadura prensada fresca
-
450 - 500 g de harina de fuerza
-
1 cucharadita de sal
-
1 punta de cuchillo de colorante amarillo
-
70 g de sobrasada
-
leche
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
315.6 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1234.6 kJ /
295.1 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cataluña
7 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1 godz. 30 min
Coca de cerezas
2 godz. 20 min
Coca de Sant Joan
1 godz.
Coca de Llavaneres
1 godz.
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Bacalao con samfaina
1 godz.
Panellets
10 godz. 30 min
Carquinyolis
2 godz. 40 min
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Fideos con costilla y salchichas
50 min