Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Tassenkuchen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 Portionen
Składniki
-
Zucker60 g
-
Öl20 g
-
Salz1 Prise
-
Eier2
-
Mehl80 g
-
Backpulver½ TL
-
Heidelbeeren40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
227 mg
Białko
10 g
Kalorie
1772 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Für dich!
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Triple-Chocolate-Muffins
50 min
Protein-Fluff
5 min
Glutenfreie Käseküchlein
2 godz.
Banana Pancakes
45 min
Cheese-Churros
45 min
Blumen-Cupcakes
1 godz. 30 min
Brownie-Tassenkuchen
10 min
Chai-Latte-Shake
10 min
Pfirsich-Mandel-Eis
10 min
Kabeljau mit Zitrusbutter und Kartoffeln und Schokoladen-Muffins
45 min
Blaue Alien-Torte
3 godz.
Glutenfreie Schoko-Cupcakes mit Erdbeer-Buttercreme
2 godz.