Asparges med Romescosaus

Asparges med Romescosaus

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner

Składniki

  • mandler, blansjerte
    30 g
  • hasselnøtter, blansjerte
    25 g
  • hvitløksfedd med skall
    1
  • vann
    500 g
  • asparges, grønn skjær bort endene
    350 - 400 g
  • "extra virgin" olivenolje
    20 g
  • paprikakrydder søtt
    1 ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • rød paprika grillet, på glass, drenert,
    100 g
  • tomat delt i fire
    80 g
  • rød chili, fersk (opcjonalnie) delt i to, uten frø
    ½
  • rødvinseddik
    1 ss

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 6 g
Kalorie 917 kJ / 222 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie