Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Swiss Meringue
- 6 oz sugar
- 6 egg whites, from large eggs
- 1 ½ tsp lemon juice
- ¼ tsp salt
- 10 ½ oz heavy whipping cream
- ½ vanilla bean pod
- 3 oz whole milk
Cake
- 7 oz sugar
- 10 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 2 large egg yolks
- 1 tsp vanilla extract
- 13 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz unsweetened cocoa powder
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1791.1 kJ / 428.1 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 51.6 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 183.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolate ice cream
12h
Easter Egg Bread Nests
2h 40 min
Chocolate Peanut Butter Cups
1h 5min
Candied Strawberries
35min
Candy Cane Cookies
1h 45min
Lollipops
40min
Red Berries and Yogurt Smoothie
5min
Butter Cookies
50min
Almond and Lime Slushy
10min
Strawberry Layer Cake (TM6)
Brak ocen
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.